کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶
خانه » کامپیوتر و اینترنت » ترفند های اینترنتی » ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام
ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

در جدیدترین اپدیت مسنجر تلگرام قابلیتی اضافه شده است که به وسیله ی آن تصاویر و ویدئوهای ارسال شده پس از گذشت زمان تعیین شده به صورت خودکار حذف می‌شوند.

پیام رسان تلگرام در آخرین بروز رسانی خود (تلگرام ۴.۲)، ویژگی های جدیدی از جمله ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده را به خود اضافه کرده است. اما برای برخی از کاربران سوال وجود دارد که این ویژگی چه کاربردی دارد و چگونه می توان از آن استفاده کرد.

پیش از اضافه شدن قابلیت ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده به چت های عادی تلگرام، این ویژگی و قابلیت های دیگر مانند ارسال پیام ناپدید شونده در حالت Secret chat وجود داشت و دارد.

قابلیت ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده این امکان را به کاربران می دهد تا بتوانند برای تصاویر و ویدئوهای خود زمان مشخص کنند تا پس از گذشت آن زمان معین، تصاویر و ویدئوها به صورت خودکار حذف شود. حال تلگرام سعی داشته تا با اضافه کردن این قابلیت در چت های معمولی، امنیت کاربران را افزایش دهد و کابران نیز با استفاده از قابلیت ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده نگرانی کمتری در ذخیره کردن بدون اجازه عکس‌های خصوصی خود خواهند داشت.

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

ابتدا در محیط چت، آیکن گیره را لمس کنید.

سپس بر روی آیکن گالری (Gallery) تپ کنید.

عکس، ویدیو و یا گیف مورد نظر خود را در گالری انتخاب کنید.

آیکن تایمر که در زیر صفحه قرار گرفته را لمس کنید.

زمان مورد نظر خود را از ۱ ثانیه تا ۱ دقیقه انتخاب کنید

پس از انتخاب زمان مد نظر، گزینه Done را لمس و در نهایت روی دکمه ارسال تپ کنید.

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده در تلگرام

نکته ۱ : پس از ارسال عکس شما با آیکن آتش و مدت زمان تعیین شده ارسال و نمایش داده میشود که پس از مشاهده شخص مقابل در طی زمان مورد نظر از چت پاک خواهد شد.

نکته ۲: در صورتی که شخص مقابل از پیام شما اسکرین شات بگیرید به شما اطلاع داده میشود.

منبع:yjc

گرد اوری:نسیم فان

 

انتشار برای دوستان

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - پارس تمز